top of page

Krásní svatební místo u Pardubic Stodola Borohrádek

Ideální místo pro Vaše svatby, oslavy a rodinná setkání. Stodola disponuje kapacitou více než 140 osob na sezení, prostorná osvětlená terasa Vám zaručí venkovní zábavu až do brzkých ranních hodin - což u nás není problém. Váš svatební den zařídíte na jednom místě - obřad, hostinu, svatební focení i zábavu pro Vaše hosty.



Jaká je kapacita ubytování? Celková kapacita ubytování je 34 osob - případně si můžete postavit stany. apartmán bez soc. zařízení nahoře na stodole pro 12 osob 4 sezónní domečky v sadu (každý pro 3 osoby) celkem 12 osob vila pro 10 osob s novomanželským apartmá s vlastní koupelnou.

Co vše je zahrnuto v pronájmu s dekoracemi? V rámci pronájmu s dekoracemi je Vám k dispozici celý malý sklad, kde najdete skleněné svícny, pozlacené svícny, dřevěné svícny, kovové lucerny v bílé a černé barvě, běhouny na stoly v bílé, ivory, růžové, terakotové, zelené a modré barvě každý po 20 ks, dále pak látkové ubrousky v bílé a natural barvě po 140 ks, krabičky na prstýnky, uvítací cedule z plexi, dřevěné a kamenné, základní vybavení fotokoutku, vybavení do chill out zóny, barové stoly na welcome drinky (bíle nebo černé ubrusy), hexagonovou slavobránu, židličky k obřadu 18 ks, stoleček k obřadu a mnoho dalšího. Sklad je vybaven tak, aby jste bez dalších nákupů mohli svatbu bez problémů připravit (pokud nebudete mít specifické požadavky).



Jsou zde nějaké další poplatky (za vlastní alkohol, catering atd.) Ne žádné další poplatky nemáme, pokud chcete svatbu zcela ve vlastní režii nebudeme Vám do výběru dodavatelů nijak kecat!



Kdo nás bude oddávat a musíme si zařídit oddávajícího? Matriční úřad, pod který stodola spadá, je přímo v obci Borohrádek, kontakty od nás dostanete při rezervaci termínu. Oddávajícího Vám zařídí přímo na matrice z pravidla je to pan starosta Borohrádku. U nás se oddává středy do 17:00 a soboty do 14:00 Jsou nějaká omezení ohledně hluku po 22 hodině? Omezení ohledně případného hluku po 22 hodině NEMÁME

Ubytování pro 34 osob. Sklad plný dekorací v rámci pronájmu. Svatba kompletně ve Vaší režii. Pronájem vždy na 2 noci. Na kraji lesa, kde dávají lišky dobrou noc!

VÍCE NA

@stodolaborhradek

2 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page