top of page
  • radahe

Jak se lépe orientovat ve fotokoutcích s fotobudkami.

Různých fotobudek je v dnešní době nejen na českém trhu obrovské množství. A není se vůbec čemu divit, hodí se na každou akci a při focení s ní si užijete spoustu zábavy.

Otázkou ale je, jak poznat tu pravou? Tu která má nejen reprezentativní vzhled, ale je i softvérovým Rolls-Roycem a uspokojí jakkoliv náročného hosta a požadavek


V tomto článku se vám pokusíme vysvětlit, jak se lépe orientovat ve fotokoutcích s fotobudkami.


Hodnotit fotobudky můžeme hned podle několika kritérií. A ať už žijete kousek u Prahy nebo na samotě u lesa , Královský fotokoutek si zamilujete.


Při výběru fotobudky je hodně důležité vědět, kolik vytištěných fotografií je započteno v ceně pronájmu a také jak velké fotografie fotobudka tiskne.

Ne vždy totiž funguje pravidlo, že čím větší, tím lepší. Obecně platí, že na všech společenských akcích, svatbách nebo propagačních akcích a veletrzích je klasický formát fotografie 10 x 15 cm ten nejpraktičtější, protože se hezky vejde do obálky a každý host si fotografii bez poničení odnes až domů.

Základem každé kvalitní fotobudky, tak jak to je u Královského fotokoutku je sublimační tiskárna. Je to momentálně nejkvalitnější tisk na trhu. Na víc Královský fotokoutek umí v této kvalitě tisknou fotografie až ze 4 tiskáren současně a až do velikosti fotografie A4.


Ve snaze ušetřit, někteří zákazníci volí fotobudky, které mají v ceně jen omezený počet fotografií (nebo případně žádné). Královský fotokoutek nabízí neomezený počet výtisků, na jakkoliv časově dlouhé akci.



Královský fotokoutek má navíc jako jeden z mala fotobudek CE a CB certifikace pro vaši bezpečnost.

Splňuje legislativy GDPR (ochrana osobních údajů, přímo u focení) Takže jen vy sami rozhodnete, kdo všechno uvidí vyfocené fotografie.





15 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page